fbpx Skip to main content

Den lette morgenmad

Dit ophold inkluderer en let morgenmad, som står klar til dig, når du ankommer.

Den består af hjemmebagt knækbrød fra Als Bageri, smør, økologisk marmelade, Fairtrade-kaffe, te fra Perchs, minimælk samt æblejuice fra Frugthaven fra Skørping. Enkelt og lækkert.

Vi anbefaler, at du nyder morgenmaden i din hytte med udsigt til skoven. Alternativt kan du benytte madpakkehytten ved parkeringspladsen.

Brunch

Når du booker dit ophold, har du mulighed for at tilkøbe brunch, leveret af Café Moules til hytten senest kl. 8:30.

Brunchen består – ud over det, der er inkluderet i den lette morgenmad – af skyr med hjemmelavet mysli, frugt, pandekager eller kanelsnegl, hjemmelavet marmelade, rugbrød og friskbagt flutes, æggemuffin med bacon, brunchpølser med hjemmelavet tomatrelish, rullepølse og fennikelpølse, ost samt salat med syltede rødløg. Der er også en vegetar-version.

Brunch koster 150 DKK per person + 200 DKK for levering.

Hund som gæst

Hunde er meget velkomne i hytterne Ly og Læ mod et rengøringsgebyr på DKK 250.

De andre hytter holdes fri for husdyr af hensyn til allergi.

Om dit ophold

Som gæst får du tilsendt din adgangskode senest seks dage før ankomst.  På dagen er du velkommen til at ankomme, når det passer dig efter kl. 15.  Check-out er senest kl. 11.

Hytterne er velisolerede og varmes godt op, men tag eventuelt et par sutsko med i de kolde måneder. Der er tæpper og hynder til havemøblerne, så I kan nyde udsigten ud over fredskoven fra tagterrassen, også når det er koldt.

Hvad skal du have med?

Ligesom på et almindeligt hotel er der sengelinned og håndklæder til op til fire personer i hytten. Der er også viskestykke, karklud, sæbe og opvaskemiddel.

Hvis du vil til stranden, skal du selv medbringe et badehåndklæde. Der er en hårtørrer i hytten.

Der er service og de mest almindelige køkkenredskaber i køkkenet.