Rasmus Lybæk

Rasmus er vokset op på gården Poulsenseje, som ejer skoven, hvor hytterne bygges. Han fik idéen til trætophytterne i 2012 og har siden arbejdet på at realisere den. Rasmus er til daglig grundlægger og direktør i firmaet Useeum, som er en fælles formidlingsapp til museer, og arbejder desuden som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Mere om Rasmus

Sigurd Larsen

Sigurd Larsen er arkitekt og møbelarkitekt og har sin egen tegnestue i Berlin, Sigurd Larsen Architects. Han underviser desuden i arkitektur på BAU International University i Berlin. Sigurd kom med i projektet i 2016 og står bag hytternes innovative arkitektur såvel som projektledelsen af byggeprocessen.

Mere om Sigurd

LAG Himmerland

Løvtag er støttet af LAG Himmerland under projekttitlen
Løvtag Als Odde.

Nanna Balsby

Nanna Balsby er turismekonsulent og medejer af firmaet Sightseers. Hendes fokusområder er outdoor- og bæredygtigturisme samt destinationsudvikling – gerne gennem stærke værdikæder og netværkssamarbejde.   Nanna blev medejer af Løvtag i 2016, hvor hun arbejder som vores primære kontaktperson til myndighederne samt med udviklingen af konceptet og den daglige hoteldrift.

Mere om Nanna

Lasse Lybæk

Lasse er vokset op på gården Poulsenseje, som ejer skoven, hvor hytterne bygges. Han er uddannet som skov- og landskabsingeniør fra Københavns Universitet og har de sidste par år arbejdet med bæredygtig skovdrift i udviklingslande. Lasse gik ind i projektet i 2016 og bidrager bl.a. til at sikre, at hytterne opføres, uden at skoven lider overlast.

Mere om Lasse