fbpx Skip to main content

Rasmus Lybæk

Rasmus er vokset op på gården Poulsenseje, som ejer skoven, hvor hytterne bygges. Han fik idéen til trætophytterne i 2012 og har siden arbejdet på at realisere den. Rasmus er til daglig grundlægger og direktør i firmaet Useeum, som er en fælles formidlingsapp til museer, og arbejder desuden som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Mere om Rasmus

Sigurd Larsen

Sigurd Larsen er arkitekt og møbelarkitekt og har sin egen tegnestue i Berlin, Sigurd Larsen Architects. Han underviser desuden i arkitektur på BAU International University i Berlin. Sigurd kom med i projektet i 2016 og står bag hytternes innovative arkitektur såvel som projektledelsen af byggeprocessen.

Mere om Sigurd

Nanna Balsby

Nanna Balsby ejer konsulentfirmaet Sightseers, som arbejder med outdoor- og bæredygtigturisme. Nanna blev medejer af Løvtag i 2016, hvor hun arbejder med konceptudvikling, byggeiansøgninger og den daglige hoteldrift. I 2021 overtog hun skovejendommen Birkelund på Bornholm, som har fem ferielejligheder og snarligt også Løvtag trætophytter.

Mere om Nanna

Lasse Lybæk

Lasse er vokset op på gården Poulsenseje, som ejer skoven, hvor hytterne bygges. Han er uddannet som skov- og landskabsingeniør fra Københavns Universitet og har de sidste par år arbejdet med bæredygtig skovdrift i udviklingslande. Lasse gik ind i projektet i 2016 og bidrager bl.a. til at sikre, at hytterne opføres, uden at skoven lider overlast.

Mere om Lasse