fbpx Skip to main content

På skovtur

Vores trætophytter ligger i en lille skov ved Als Odde. Fra hytterne kan du følge de små, hemmelige stier dybere ind i skoven, hvor tiden synes at stå stille. Fald i staver over synet af solens stråler, der glimter i et edderkoppespind, og nyd duften af eg, bøg, gran og fyr.

Skoven er som et eventyrland med mosklædt skovbund og en lille sø – og du har gode muligheder for at møde et rådyr.

Restauranter og indkøb

Restauranter: Skovrestauranten Jægerhuset, Hillbilly Grill, Café Moules og Restaurant Vildmose ligger i gå- eller kort køreafstand fra hytterne. Læs mere her.

Vinsmagning: Hos den lille vingård, Odde Kystvineri, kan du smage lokalproduceret vin, få en rundvisning og en god historie eller to.

Indkøbsmuligheder: I Als, ca. 6 km fra Løvtag, er der gode indkøbsmuligheder. Der er både et supermarked, en slagter og en bager.

Naturoplevelser

Fiskeri: Der er flere gode fiskesteder langs Mariager Fjord, som er kendt for sine lækre ørreder. Læs mere her.

Ud på vandet: Om sommeren er fjorden perfekt til en tur i eller på vandet. Hvis du vil leje en kajak, kan du gøre det hos Taigasport.

Vandre- og cykelruter: Medbring cykel eller et par solide støvler, og følg de mange naturskønne ruter, der er i området.

Kør en tur

Lille Vildmose: Lille Vildmose er, paradoksalt nok, Danmarks største fredede område. Her kan du opleve et vildt og varieret dyreliv.

Rebild Bakker: I Rebild Bakker kan du snøre vandrestøvlerne og tage på vandretur igennem lyngklædte bakker og smukke, gamle skove.

Rold Skov: Når du er færdig med at udforske den lille skov omkring hytten, kan du tage turen til Rold Skov, som er en af Danmarks største naturlige skove

Hyggelige byer

Der ligger flere hyggelige byer i området omkring Mariager Fjord. En af dem er naturligvis Mariager, hvor husene er skæve, gaderne belagt med brosten og byens velbevarede historie til at tage og føle på.

Andre byer, der er værd at besøge, er Hobro, Hadsund og Øster Hurup for vandhundene.

Læs mere om oplevelser i Himmerland her.